10:59
0
Azdığım bir yaz akşamı tehna bir parka gittim . Kılsız dolgun götümün yarısı ortaya çıkacak şekilde şortumu kendiliğinden açılmış gibi indirdim. Bu parka geceleri hapçı gençlerin geldiğini biliyordum. Götümün birinin dikkatini çekmesini beklerken kulaklıkla radyo dinliyordum. Parka üç genç geldi, karanlıktı tam seçemedim ama sanırım bira içeceklerdi. Maç muhabbeti yapıyorlardı.
Onların dikkatini çekmek için ayağa kalkıp tekrar oturdum. Ama otuturken götümü biraz daha açıp hafif yan oturdum. Gencler bankın arka tarafındaydılar, yarısı açıkta kalan götümügörmemeleri imkansızdı. Yarım saat öyle geçti sanırm, birer bira içmişlerdi, benim olduğum taraf daha ağaçlıktı, geçlerden biri benim tarafa geldi. Eli sikinde yüzüme bakarak geçti, az ilerde bir ağacın önünde durdu ve sikini göreceğim şekikde işemeye başladı. Ben çaktırmadan bakıyordum, işemesi bitince yanıma doğru geldi ve bana "yalnızmı takılıyosunuz" diye sordu, bende "evet radyo dinliyorum ama sıkıldım" dedim.
Çocuk "istersen beraber takılalım" dedi, bende "ama arkadaşların var" dedim, çocuk yanıma oturup açıkta olan götümüokşayarak "ne zamandır götünü kesiyoruz, bizi kudurttu, istersen hep birlikte takılırız" dedi. 19 cm kadar olan sikini çıkarıp ensemden tutup kafamı sikine götürdü, bende kazık gibi olmuş siki kıtlıktan çıkmış gibi yalamaya, emmeye başladım. Bu arada çocuk götümü avuçlayıp parmaklıyordu, çocuk ağzımı deli gibi sikti ve bogazıma köleyip sıcacık döllerini oluk oluk akıttı.
Hepsini yutturdu ama siki inmemişti. Bana "şortunu, tişörtünü çıkar" dedi, ben "ama burda olmaz" desemde "çıkar dedim" dedi sertçe. Kaçış yoktu, gerçi parka bu saatte gelen de olmazdı. Soyundum, gögüslerimi öpmeye basladı, sonra "kucağıma otur" dedi, sikin üzerine yavaşca oturdum. Çocuk "üffff süper, götün yanıyo, içi daracık" deyip alttan götümü pompalamaya başladı. Sikerken gögüslerimi okşuyor, sikiyordu. Ben sikin üzerinde zıplarken ooohhhh diye zevkten inlemeye başladım.
Bu arada diğer gençlerde geldi, çocuğa "ibneyi bizde sikeceğiz" dediler. siken çocuk "bak ibneyi tava getirdim, orosbu gibi götten de vermeye başladı, diğer arkadaşlarıda arayın sadece siz değil onlarda siksin, düşürmüşken parlak göte kayalım hepimiz" dedi. Telefonla bi kaç arkadaşlarını arayıp çağırdılar. Götümü siken ikinci postayı attığı için daha boşalmamıştı. Diger iki genç siklerini çıkartıp ağzıma verdi. 18 cm kalınlıkta iki yarağı sırayla yalarken götümü siken yarak götüme fışkırmaya başladı. Boşalması bitince kucaktan indim ve banka domaldım.
Ağzımı sikenlerden biri hemen götüme geçirdi, digeri ağzımda ikisi götümü ve ağzımı sikmeye başladı. Beş dakka siktikten sonra biri ağzıma biri götüme kasılarak attırdılar. bu arada çağırdıkları arkadaşları birer ikişer gelmeye başladılar ve gelen ya götüme ya ağzıma verdi. Neresi boşsa oraya soktu, sikti, boşaldı. Kimisi iki kimisi üç posta attı. Midem, götüm dölle doldu ve götümden döller akıyordu. Çocuklar arkadaşlarının dölleriyle dolu götümü zevke sikmişlerdi. Kaç kişi sayamadım ama yaşları 18 ile 27 arasında en az 12 sikici götümü sikmişti.
Onlar göte ben yarrağa, döle doydum. Bana "ne zaman istersen gel sikeriz dolgun parlak götünü" dediler. İzmir den göt sikmek isteyen sikiciler adım kaan, telim 0545 969 *9*9. Beni arayın orosbu gibi sikin..
Bu Porno Filmleri İzledinmi ?

0 yorum:

Yorum Gönder