12:18
0

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.
Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.
Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.
Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

♥ KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE "ANNE" DERDIM..ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN. 

♥ DUN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM ANNE. CUNKU ASLINDA SENIN KUCUK BIR KOPYANIM. UMARIM SENIN KADAR SEVGI DOLU OLURUM. 

  ♥ MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GUZEL KELIME SENIN ADINMIS. SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR...ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN. 

  ♥ EGER BANA GOZLERINLE DEGIL DE KALBINLE BAKMIS OLSAYDIN, SENI NE KADAR SEVDIGIMI COK IYI ANLARDIN...ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN. 

  ♥ ANNECIGIM, BIR GUNUMDE DEGIL HER GUNUMDESIN. ANNEM OLMAN DUNYADAKI EN BUYUK SANSIM,IYIKI VARSIN.SENI COK SEVIYORUM ANNEM.

  ♥ SEN HAYATIMIN KUTUP YILDIZI OLDUN. NEREYE GIDERSEM GIDEYIM ISIGININ ALDTINDA SEVGINLE UYUDUM. DOGRU YOLU BULDUM.SENI SEVIYORUM ANNE.


 ♥ Anam anam garip anam sen yosun yanımda kime dert yanam canım anammmm anneler günün kutlu olsun ne olurduki bu anneler gününde seni görseydim
  ♥ Anim annem semadaki tüm yıldızları önüne sersem...! Tüm dünya nimetlerini sana versem...! Yinede hakkını, ödeyemem.......
  ♥ Anne seni seviyorum.belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun.anneler günün kutlu olsun.
  ♥ Anneciğim bana katlandığın için sana teşekkür etmek istiyorum. Anneler günün kutlu olsun!!!
  ♥ Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansınAnneler günü kutlu olsun bitanem.
  ♥ Anneciğim iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaşın seni seviyorum
  ♥ Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim,seni çook severim...
  ♥ Anneciğim, bir günümde değıl her günümdesinAnnem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsınSeni çok seviyorum annem
  ♥ Anneçim seni cooooook seviyorum iyikine varşın hayatımda benim tek aşkımsın
  ♥ Anneçim, biriciğim.Sonsuz sevgini, bitmez tükenmez sabrını ancak anne olunca anlayabileceğim herhalde.Seçme şansım olsaydı yine senin annem olmanı istedim. SENI ÇOOOKK SEVIYORUMM. Anneler günün kutlu olsun!!!
  ♥ Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.
  ♥ Anneler günün kutlu olsun! Sabırlı, sıcak, ilgilli, sevkatlı. Mükemmel bir eş ve mükemmel bir annesin seni seviyoruz aylen
  ♥ Anneler günün kutlu olsun.Anneler ölmesin.




» Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.

» Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

» Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.

» Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

» Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

» Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.

» Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

» Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

Bu Porno Filmleri İzledinmi ?

0 yorum:

Yorum Gönder